TERMENI SI CONDITII

 

Prin utilizarea site-ului  Bautek.ro, sunteți implicit de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare de mai jos.

Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor de Utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare, vă recomandăm să nu folosiți site-ul Bautek.ro

Bautek.ro își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile de Utilizare oricând consideră necesar, fără notificare prealabilă. Versiunea în vigoare a Termenilor și Condițiilor de Utilizare este în permanență disponibilă pe site. Verficați această pagină periodic, pentru a lua cunostință de eventualele modificări. Continuarea folosirii site-ului, după schimbarea Termenilor și Condițiilor de Utilizare implică acceptarea modificărilor efectuate și a noilor Termeni și Condiții de Utilizare.

 

Informații generale
Prin site întelegem colecția de informații obținută prin accesarea adresei de web http://Bautek.ro/.

Datorită volumului mare de informații și a condițiilor impuse de către producători, caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.

 

Colectarea de informații personale
Bautek.ro colectează date cu caracter personal conform  Politicii de Confidențialitate

GDPR

Hyperlink-uri și alte site-uri
Bautek.ro
 poate include în site link-uri către alte site-uri, aflate sau nu în proprietatea sa. Bautek.ro nu poate fi, în nici o circumstanță, responsabil pentru conținutul acestor site-uri.

 

Greseli de tipar
Bautek.ro
 și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile sau imaginile produselor. În cazul în care o comandă nu poate fi onorată din cauza unor astfel de erori, Bautek.ro își rezervă dreptul de a anula comanda respectivă și de a anunța clientul în cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparută.

 

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani
Bautek.ro
 nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, deși nu pot fi impiedicate, nu dețin totuși dreptul de a trimite sau posta informații in Bautek.ro, de orice natură ar fi acestea. Orice astfel de operație va fi executată prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

 

Promoții și concursuri

Bautek.ro stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunostință eventualilor participanți prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publică sau privată. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.

 

Litigii
Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul Bautek.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată fără întârziere autorităților competente. Toate litigiile vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă litigiul nu poate fi solutionat pe cale amiabilă, sau una dintre părți renunță la soluționarea pe cale amiabilă, litigiul se va soluționa prin arbitrajul Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României și a Municipiului București în conformitate cu Regulile de procedură arbitrală ale acestei Curți. Hotărârea arbitrală este definitivă și obligatorie.
Forța majoră invocată și probate de una din părți în condițiile legii, exonerează părțile de obligații – cu excepția obligației de plată pentru serviciile prestate până la apariția ei – pe întreaga durată a forței majore.

 

Drepturi de autor (COPYRIGHT)
Întregul conținut al site-ului Bautek.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Bautek.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Bautek.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

Comentarii, Comunicări și Alte Date/Informații
Persoanele care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; pot să trimita e-mailuri, să transmită sugestii, idei, întrebari sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, email-uri în masa sau orice altă formă de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. Bautek.ro are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. Bautek.ro nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

 

Bautek.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului Bautek.ro

 

Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a Bautek.ro si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini cu titlu de prezentare in orice mod (culoare, aspect etc.) Bautek.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

Sună acum!