PRODUSE BAUTEK

DESCOPERA
GAMA DE PRODUSE BAUTEK

 

Cu o experienta de peste 12 ani, Bautek ofera prin produsele sale solutii atat pentru companii, cat si pentru persoanele fizice si afacerile sale. Misiunea noastra este de a oferi produse de inalta calitate si lucrari eficiente de care clientii nostri sa se bucure timp indelungat!

Dezvoltam constant portofoliul de produse Bautek si investim in specialisti in domeniu pentru a atinge rezultatele dorite.

Indiferent daca aveti nevoie de lucrari acasa sau lucrari pentru afacerea dumneavoastra, va puteti baza pe noi. Ne spuneti de ce aveti nevoie. Va facem o oferta si trimitem echipa de specialisti care se potrivesc nevoilor dumneavoastra. Echipele Bautek sunt specializate pe fiecare categorie de produs si dispun de posibilitatea de a se deplasa oriunde in tara.

Pentru a face locuinta dumneavoastra cat mai moderna si confortabila in functie de nevoi, Bautek va pune la dispozitie sisteme de sticla securitazata, cum ar fi usi de sticla, cabine de dus din sticla, balustrade de sticla securizata, etc. Daca detineti un magazin sau spatiu de birouri, puteti opta pentru fatade din sticla, oglinzi sau compartimentari din sticla securizata. In plus, puteti oferi locuintei un plus de stil si eleganta. Adaugati rulouri de aluminiu sau un sistem de umbrire curtii sau terasei.

Pentru companii, punem la dispozitie, printre altele, usi rapide si usi antifoc. Pentru a va proteja bunurile si proprietatea, usile antifoc sunt un element esential. In plus, pentru companiile din domeniile in care exista trafic constant de marfuri, usile rapide sporesc eficienta si contribuie la succesul companiei.

Pentru mai multe informatii despre proiectele noastre, puteti sa ne urmariti si pe pagina de Facebook.

In Bautek, gasiti un partener de incredere. Suntem aici pentru modernizarea si imbunatatirea casei. Dar si pentru a contribui la succesul afacerii dumneavoastra. Va stam alaturi cu produse Bautek de inalta calitate, lucrari eficiente si specialisti pregatiti sa va vina in ajutor!

Dorești o ofertă personalizată?

0747 299 383

Sună acum!